Saps la diferència que hi ha entre la #comoditat i la #fluïdesa?

En la comoditat no hi ha acció, no hi ha canvi i sovint la podràs associar a la teva #por al canvi. A mi m’agrada fer la metàfora que “estem al sofà” En la fluïdesa hi ha acció i transformem la nostra realitat d’una manera fàcil, amb el mínim esforç perquè traiem rendiment del nostre #talent i potencial naturals. Fa massa temps que estàs molt còmode en una situació? Ves alerta que massa temps al sofà…. acaba avorrint i s’agafa mal d’esquena. Bons reptes!

En aquest vídeo t’ho explico

Veure vídeo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>