AGRAÏMENT A LA CARME

Agraïment a la Carme

Ara que ja em veig capaç d’escriure sense que les llàgrimes m’impedeixin veure-hi, et dedico aquest article Carme.

Pensant en tu, les 8 declaracions que generen felicitat que tantes vegades utilitzo, prenen un altre sentit. Tu ja no hi ets, ja fa més de 2 mesos que ens vas deixar. Però s’han quedat en nosaltres la teva força, determinació, gratitud i humilitat.

Tu ens vas mostrar el gran poder de les declaracions i com cada un decideix com vol viure el passat, com viu el present i com afronta el futur, fins i tot, quan tenies la certesa que el que estava previst per tu era no continuar vivint.

Vull que sàpigues que les teves declaracions ens han deixat una empremta duradora i útil pels que ens hem quedat.

Ha valgut la pena haver-te conegut. Gràcies Carme!

©Joana Frigolé

Un pensamiento en “AGRAÏMENT A LA CARME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>